PLUS DOBRI SAVJETI Najpopularnije slavonske šparoge naručuju se od Osijeka do Zagreba, a s njima kuhaju i poznati chefovi, evo kako do njih Marina Petrović iz OPG Petrović, jednog od najpopularnijih proizvođača šparoga u zemlji, otkrila nam je i male tajne pripreme jela s proljetnim plodovima
DAN ZA DOSTAVU? Važno! Evo koliko dugo sushi iz dostave može stajati u vašem hladnjaku. Imamo i nekoliko dobrih savjeta Bilo da pripremate sushi kod kuće, naručujete ga ili kupujete u trgovini, morate ga pravilno skladištiti kako bi bio jestiv i sljedeći dan
OSTALI SMO BEZ RIJEČI Pustite sve i upalite prvu epizodu australskog Masterchefa, garantiramo vam da nećete moći prestati gledati
RUČAK DO 5 EURA Omiljeni riblji klasik: kako napraviti najslasnije pržene srdele, plus osnovni recept za dobru krumpir salatu
PIVO I KIST? MOŽE! Ljudi očito obožavaju spajati omiljena pića i umjetnost pa su u Gardenu došli na kul ideju, evo o čemu je riječ
Pustite sve i upalite prvu epizodu australskog Masterchefa, garantiramo vam da nećete moći prestati gledati
David Skoko uskoro na zagrebačkom Dolcu kuha omiljena jela iz popularnog serijala "Motor, loza, kuhača"
Počela je proslava tajlandske nove godine koju je najbolje proslaviti njihovim ukusnim i laganim desertom
Tradicionalno, ali malo drugačije Novi MasterChef sudac Mario Mihelj skuhao nam je fantastičan pileći paprikaš, svoje omiljeno jelo, obožavat ćete ga Prije nego što smo doznali da će head chef zagrebačkih restorana Maredo i El Toro biti nova zvijezda popularnog televizijskog kuharskog showa, otkrio nam je drugu tajnu - što se u njegovoj obitelji najradije kuha
Revolucija dolazi Jedan napitak koji Hrvati obožavaju u potpunosti će u budućnosti promijeniti kuhinju: Recite nam gdje ga vi pijete Personalizacija, umjetna inteligencija i smart tehnologija preuzimaju i kuhinje. Što nas očekuje u budućnosti?
Edukacija mladih Dodijeljene stipendije Raise the Bar mladim nadama hrvatske gastronomije U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade dvije slastičarke, jedan chef i jedna chefica te su večeri imali razloga za slavlje
Moguće je U Zagrebu smo probali savršenu zamjenu za pizzu: Recept nas je potpuno oduševio, a posebno jedan sastojak!
Mlade nade Proglašen Metro Junior Top Chef, evo tko je najbolji mladi kuhar među maturantima hrvatskih ugostiteljskih škola
Vlasnici poznatog talijanskog restorana dali su nam recept za jelo kakvog se ne bi postidjeli ni najbolji chefovi
AKO VAM SE JEDE SLATKO Izgleda kao krafna, ali je lagano i prozračno, isprobali smo slasno talijansko pecivo i baš nam se svidjelo, evo recept
Za pod zub Zaboravite na kupovne riblje štapiće, umjesto toga pripremite ove jednostavne, brzo gotove polpete od oslića
GRAPESTON JE HIT! Veliki uspjeh novog festivala: "Rasprodani smo! Festival se još nije održao, a već znamo da će nam ubuduće trebati veći prostor"
DOBRA PREPORUKA Svi vole i preporučuju njihov sladoled, a sada su pokrenuli i proizvodnju bezglutenskih slastica, isprobali smo ih
POČINJE BURGER WEEKEND Imamo tri dobra razloga za izlet u Čakovec početkom svibnja, slasni burgeri samo su jedan od njih
NAJAVLJUJU I NOVITETE Babushka je hit! Riječani su ludi za Petrinim kruhom i focacciom, a slastice rasprodaje i po tri tjedna unaprijed
Gudin Pigeria Mliječni praščići, porchetta, bajadere i druga jela od svinjetine novi su hit splitskog Pazara
Priče o kruhu Baka Anastazija s tržnice Dolac: "Puno nam se kupaca vraća i tvrde da je naš kruh najbolji koji su probali"
piše Saša Špiranec DOSSIER ROSÉ: kod ružičastih vina Istre i Kvarnera ključ je u teranu, ovo je 14 najboljih
piše saša špiranec Ova se vinarija može pohvaliti svakodnevnim vinima odličnog omjera cijene i kvalitete