SNALAŽLJIV MOMAK

Jelen 12 dana preživio s plastičnom posudom na glavi: Evo kako je to uspio izvesti!

Na svu sreću, vidjeli su ga neki dobri ljudi, koji su shvatili da mu je potrebna hitna pomoć

Ilustracija

 Gerald Deboer/Alamy/Alamy/Profimedia

Postoje dobri razlozi zbog kojih ne bismo trebali bacati svoje smeće nigdje osim u kontejnere. Osim toga, imajući na umu što sve može poći po zlu, bilo bi dobro da prije bacanja spljoštimo konzerve i boce. Nama ne djeluju opasno, ali neka životinja može u njih uvući glavu i zapeti. Upravo to dogodilo se jednom jelenu, koji je 12 dana jurio naokolo s plastičnom posudom na glavi.

Dogodilo se to u Vermilionu u američkoj Indiani. Jelena je zanimalo nešto na dnu posude, pa je u nju gurnuo glavu. Nažalost, više je nije mogao izvući, pa je nesretno stvorenje tako hodalo naokolo. Na svu sreću, vidjeli su ga neki dobri ljudi, koji su shvatili da mu je potrebna hitna pomoć.

- Čim smo ga vidjeli, nazvali smo policiju da mu pomognu. Pošto nam je jedan njihov pripadnik u susjedstvu, odmah su ga pokušali uloviti. Nažalost, pobjegao im je. Odmah smo objavili poziv svima koji ga vide da se jave policiji i potraga je nastavljena - objavila je na Facebooku Anne Ocheltree Schader, koja je snimila nesretnu životinju.

Na kraju je jelen ulovljen, a policija je otkrila kako je momak bio prilično snalažljiv. Napravio je, naime, rupu u spremniku, tako da je mogao jesti i piti. Dakle, preživjeti je uspijevao, ali jasno je kako nije mogao normalno živjeti s plastikom na glavi. Na kraju ga je policija stjerala u kut i maknuli su mu posudu s glave, a on je odjurio svojim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:07