Evergreen Sushi Bar

Novi lokal s genijalnim sushijima i salatama u Zagrebu
Profil
Info:
Evergreen sushi & salad bar
Adresa:
Ilica 49, Zagreb
Radno vrijeme:
pon-čet od 11 do 23, pet-sub od 11 do 24
Cijene:
od 25 kuna za predjela, od 30 kuna za porciju od 8 sushija

Ljubitelje sushija razveselit će vijest da je u Zagrebu nedavno otvoren još jedan sushi bar. Evergreen sushi & salad bar smjestio se u strogom centru grada u Ilici 49, čime je dodatno obogaćena ponuda metropole ovog sve popularnijeg japanskog jela. – Ponuda sadrži ručno rađeni sushi, spring rollice i tempuru, juhe te vina čiji karakter odgovara sushiju – pojasnio je Mateo Kokot, vlasnik Evergreen sushi & salad bara. Tako ćete u Sushi Boxu, pakiranju koje sadrži minimalno 8 ručno rađenih sushija, moći probati hot’n’spicy maki, uramaki, vegetarijanske, tempura i rolls kombinacije te sashimi. Vlasnik kao posebnost ističe tori teriyaki odnosno uramaki napravljen od pilećeg batka pečenog u teriyaki umaku. Osim sushija u Evergreen sushi & salad baru nude i wrapove različitih mesnih ili povrtnih punjenja i veliki izbor svježih šarenih salata koje možete naručiti i za van.

Vlasnik Mateo Kokot dodatno je istaknuo kako se upravo Evergreen od ostalih sushi barova u Zagrebu razlikuje po tome što se svi njihovi sushiji izrađuju ručno a ne strojno, što se dodatno naglašava i sloganom restorana “Hand made every day”. Također, ovdje svakodnevno pripremaju i domaću jadransku ribu poput tune i brancina. Cijeli interijer Evergreen sushi & salad bara uređen je prema zamisli samog vlasnika koji je želio postići osjećaj svježine te napraviti lokal koji se osim ponudom i izgledom izdvaja od ostalih sličnih lokala u gradu.

– Osnova od koje sam krenuo u daljnje razvijanje ideje o uređenju lokala bila je paleta zemljanih tonova poput zelene i smeđe – kazao je vlasnik bara Mateo Kokot. U Evergreenu se može smjestiti oko 40 gostiju, a hranu je moguće uzeti za van ili naručiti dostavu kod kuće ili na posao. Kako se radi o restoranu u kojem se uslužuje hrana, pušenje u njemu nije dopušteno, ali je zato pet friendly pa Evergreen možete posjetiti sa svojim kućnim ljubimcem.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 07:42