NOVO MJESTO

Mario Mandarić otvara novi restoran u centru grada, nudit će doručak i brunch, evo detalja

Chef Mario Mandarić trenutno radi na nekoliko projekata, a novi lokal u Draškovićevoj planira otvoriti početkom rujna

Chef i jedan od vlasnika Noela, jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom, najavio je kako uskoro otvara novi restoran koji će se, baš kao i Noel, nalaziti u centru grada. Novi lokal planira otvoriti, kako nam je rekao u kratkom razgovoru, početkom rujna, a u pitanju će biti mjesto koje će nuditi doručak i brunch, što i ne iznenađuje previše s obzirom na to da brunch kao koncept napokon postaje sve popularniji i u Zagrebu.

Restoran će imati nešto više od 10-ak sjedećih mjesta i nalazit će se na adresi Draškovićeva 36.

image
Berislava Picek/Cropix

Mandarić nam je otkrio kako je lokal spreman, ali je trenutno u potrazi za osobljem. Čeka ga još i kreiranje menija, a sve to uz vođenje Noela, gdje je sa svojim timom nedavno predstavio i nova, proljetna jela.

image
Berislava Picek/Cropix

Dobro je dodati i kako ekipa iz Noela neprestano radi na širenju pa su tako nedavno otvorili novu pekarnicu u zagrebačkoj Masarykovoj ulici, uskoro je na redu otvaranje pekarnice u Vlaškoj ulici, burger i wine barova. Podsjetimo, Mandarić je kuhinju Noela preuzeo krajem prošle godine, o čemu smo tada s njim i razgovarali, a nove planove otkrio nam je u društvu Ivana Juga tek mjesec dana kasnije, o čemu smo također pisali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:07