To nam treba

Sto novih recepata mnogima omiljenog Golog kuhara, a sve iz jedne posude

24 Kitchen, Jamie Oliver

U knjižare je stigla nova kuharica jednog od globalno najpriznatijih kuhara na hrvatskom prijevodu. Kažu da je to njegova najbolja kuharica do sada

Jamie Oliver, jedan od najprodavanijih autora kuharica na svijetu, vraća se s najukusnijim receptima kojima sva jela pokušava svrstati - u isti lonac. Osmišljeni u suradnji s uspješnim britanskim nutricionistima, njegovi recepti, osim što su vrlo ukusni, prate sva načela zdrave i pravilne ishrane. U svome najnovijem djelu, kuharici "Jedan", Oliver sva ta saznanja prikuplja i kombinira na nove načine kako bi svako jelo mogao pripremiti u samo jednoj posudi. Recepti koje pritom nudi iznimno su domišljati, ukusni i opojnih mirisa, ali i vrlo praktični i ekonomični te iznimno laki i brzi za pripremiti.

image

Jamie Oliver: Jedan: Sve u jednoj posudi, Mozaik knjiga, 35,90 €

Press

Jamie Oliver globalni je fenomen na području kulinarstva i podizanja svijesti o prehrani. Tijekom duge medijske karijere, nadahnuo je milijune ljudi da počnu kuhati te da konzumiraju svježu i ukusnu hranu. Jamie je počeo kuhati u roditeljskome pubu još kao osmogodišnjak, a nakon školovanja počeo je raditi kao kuhar. U glasovitome River Caféu uočila ga je jedna producentska tvrtka i tako je nastao Goli kuhar. Dosad je objavio mnoštvo bestselera koji su se prodali u rekordnih 46 milijuna primjeraka, a sve knjige prate i istoimene serije koje broje milijunsku publiku pred malim ekranima.

Ira Wacha-Biličić potpisuje prijevod najnovije kuharice Jamiea Olivera na hrvatskom jeziku, a do sada su objavljeni "Sretni dani s Golim kuharom", "Goli kuhar", "Povratak Golog kuhara", "Jamiejeva kuhinja", "Jamiejeva Italija", "Jamiejevo ministarstvo prehrane", "Sve za 30 minuta", "Sve za 15 minuta", "Jamie kod kuće", "Štedite s Jamiejem", "Superhrana za svaki dan", "Superhrana - obiteljski klasici" i "Povrće".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:00