Zvuči zabavno

Jamie Oliver nakon nove kuharice objavio još bolje vijesti: ako ste ikad željeli kuhati s njim, sad možete

 Swns/Profimedia
Nakon brojnih kuharica, restorana i tv-serijala, ovaj simpatični Britanac dolazi na ekrane vaših računala u tečaju kuhanja za amatere

Sve koji su nakon popularnog serijala Chef‘s Table poželjeli naučiti kuhati, a nakon MasterClass tečajeva velikana poput Massima Botture zaželjeli se još sadržaja, razveselit će vijest da se kulinarskim zvijezdama koje nas uče kuhati ponovno pridružuje i Jamie Oliver. Britanski kuhar dobro je poznat javnost, što zbog raznih uspješnih TV-serijala u kojima je dio danas sudjelovao, popularnih kuharica ili pak vijesti o usponima i padovima njegovog restoranskog carstva. Nedavno je na društvenim mrežama objavljena vijest da će upravo Jamie Oliver svoje trikove, savjete i recepte ponovno podijeliti s javnosti i to na platformi YesChef.


YesChef je stranica na kojoj kuhari entuzijasti mogu naučiti kako svoje kulinarske vještine podići na višu razinu, a pristupiti joj se može pomoću tri različita pretplatna modela, ovisno o tome koliko vam je važna kvaliteta video sadržaja koji se prikazuje. Godišnja članarina pretplatnicima omogućuje pristup tečajevima kulinarskih ikona kao što su Nancy Silverton iz Michelinom nagrađenog restorana Osteria Mozza, Edward Lee koji je dobitnik nagrade James Beard i mnogi drugi. Tim se imenima od rujna pridružuje i Jamie Oliver!
image
Axel Heimken/Dpa/Profimedia

“Moja misija s YesChefom bila je izgraditi jedinstveni i pouzdani izvor, platformu za autoritativni kuharski sadržaj koji također zaranja u kuharovu povijest, kulturu i pozadinsku priču. Mjesto na kojem svatko može naučiti kuhati najukusniju hranu od najinspirativnijih svjetskih kuhara,” objasnio je Steve Avery, pokretač platforme YesChef u intervjuu za Forbes.

Svaki tečaj je kulinarsko putovanje od pet sati ekskluzivnog sadržaja osmišljenog da uvuče gledatelje u svijet kuhara ili kuharice koja dijeli svoje znanje, nadahne ih kroz pripovijedanje i, na kraju, vrati ih u kuhinju kako bi primijenili naučene lekcije.

image
Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia

YesChef cilja postati "Netflix kuhanja", nudeći pristup cijeloj knjižnici video sadržaja posvećenog kulinarstvu, a čiji se sadržaj neprestano povećava i obogaćuje pričama, receptima i savjetima novih imena iz svijeta gastronomije. Pretplata na YesChef platformu naplaćuje se na godišnjoj razini, a ovisno o kvaliteti videa koju odaberete, cijene se kreću od 15 do 25 dolara mjesečno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:34