VIDIMO SE U ČAKOVCU

Naučite kako ispeći odrezak, počastite se slasnim burgerima i uživajte sto na sat na koncertima

 Ustupljena Fotografija/
Čakovec Burger weekend održava se u samom centru grada od 6. do 8. svibnja. Evo što vas sve očekuje...

Prvi svibanjski vikend mogli biste posjetiti Čakovec jer će se ondje od 6. do 8. svibnja na Trgu republike održat će se Čakovec Burger weekend. Turistička zajednica grada Čakovca organizira slastan festival u suradnji s već dobro poznatim chefom Markom Palfijem.

Što jesti?

Chef Marko Palfi već godinama na festivalskim događanjima predstavlja brend Garden Breweryja, a osobno smo se uvjerili kako je hrana ondje itekako vrijedna dolaska. Nedavno smo kušali njihov burger od pilećeg zabatka koji je bio bogat, sočan i slastan. Za vrijeme zagrebačkog adventa pripremao je stvarno dobru štrudlicu s mesom od patke, ali buncek burger pamtimo već nekoliko godina od kad ga je prvi put predstavio. Kao pojačanje iz Zagreba stiže Mate Janković koji će predstaviti svoje burgere posebno osmišljene za ovaj festival. Na ovom festivalu će se predstaviti još i Laganini bar te Mamas, a iz Srbije dolazi tim bistroa Funk.

Što piti?

Ruku pod ruku s burgerom ide i dobro pivo kojeg neće nedostajati, a na Čakovec Burger weekendu očekuje vas i Gin&Tonic bar.

Što slušati?

Program je mišung lokalne DJ zajednice na čelu sa DJ-em Sladoledom (Filipom Babićem) i koncerata. U petak je na rasporedu nastup sastava "One Big Mob RHCP Tribute", a u subotu na pozornicu stižu "Wanted Man" iz Zagreba. Nedjelja je zamišljena kao obiteljski dan pa su na rasporedu tri plesne točke plesnog studija "Korak" (finalista prošlogodišnjeg Supertalenta) te nastup međimurske pop zvijezde Zsa Zse.

Dodatno

Tijekom festivala posjetitelji će moći ocjenjivati burgere kako bi se na kraju festivala proglasio i najbolji, a biti će tu još raznog sadržaja poput nagradnih igara i radionica na kojima ćete moći naučiti kako ispeći steak ili povrće. Sve dodatne informacije pratite na društvenim mrežama festivala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 00:02