Američka kuhinja u srcu Zagreba

Restoran Picollo Mondo, nezaobilazna gastro meka svih ljubitelja vrhunske kuhinje sredinom travnja, nakon dugog niza godina doživjet će svoju preobrazbu i uz svoju tradicionalnu receptruru svojim starim, ali i novim gostima predstaviti i klasičnu Američku kuhinju u sklopu novog i posebno uređenog American Steak House & Grill restorana

Krizi unatoč vrhunski restorani sa prepoznatljivim gastronomskim kartama, jedinstvenim receptima i neodoljivim mirisima i aromama uvijek pronalaze put do svojih posjetitelja. U izobilju dobrih restorana početkom travnja otvara se jedan koji bi trebao ponuditi nešto novo, drugačije, koji bi svojim jelima trebao nuditi samo najbolje od najboljeg. Upravo zato Steak House & Grill restoran koji će svoje mjesto pronaći u savršenoj oazi hotela Dubrovnik otvara svoja vrata sa samo jednim ciljem u srcu, da zadovolji želju gurmana u Zagrebu za vrhunskom Američkom kuhinjom.

Steak House & Grill izdiže se iz prosječnosti nudeći uz prvoklasne i prepoznatljive odreske i pravi američki roštilj koji je jedinstven u ovom dijelu Europe. Uz stručno rukovanje iskusnih roštilj majstora educiranih za rad na američkom roštilju, ovaj će restoran jamčiti jedinstven kulinarski doživljaj.

U ovom restoranu svi posjetitelji imat će mogućnost uživati u svim onim stvarima po čemu je poznata Američka kuhinja u cijelom Svijetu. Prije svega u debelom, sočnom, goveđem steaku koji se pažljivo priprema prije posluživanja, u T-bone steaku, Njujorškom steaku bez kosti ili Rib-eye steaku, koji se služi zajedno s kosti. Uz dobar komad mesa, bit će vam poslužen i širok izbor predjela i priloga, pečeni krumpir, gljive, kukuruz, prženi luk, šparoge ili što je vrlo popularno, repovi škampa ili jastoga, koji potiču uživanje u kombinacijama okusa i mirisa uz vrhunsku prezentaciju naglašenu iznimnom ponudom kvalitetnih vina. Nema sumnje da će svi posjetitelji, svi ljubitelji mesa prije svega uživati u kulinarskim umijećima spremanja steak-a, na način kako se to radi u tradicionalnoj ponudi američke kuhinje.

Restoran Piccolo Mondo, American Steak House, Cafe Dubrovnik i Cocktail Bar hotela Dubrovnika već su godinama nezaobilazni i prepoznatljiv ambijent za mnoge turiste, ali i mnoge Zagrepčane koji su kroz sve ove godine uspjeli zadovoljiti i najzahtjevnije goste. Sve počinje jutarnjom kavom i doručkom, a onda slijede poslovni ručak i opuštanja uz koktele do nezaboravne gala večere. Neka središnji gradski trg Trga bana J.Jelačića postane vaše igralište dok uživate u svojim omiljenim okusima neopisivo dobre hrane i probranih i luksuznih brandova pića, a nesmetano uživanje u gurmanskim steakovima i vrhunskim vinima omogućit će vam i parkiralište Hotela Dubrovnik u samom središtu grada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 21:48