Naloži vatru!

Idealno za sezonu pred nama: Otkrili smo mjesto u Zagrebu koje nudi baš sve za prvomajski roštilj

 Mirna Marić
Nema više tranširanja, soljenja, mariniranja ili pacanja i odležavanja - samo odaberite što želite i spremni ste za uživanje u pečenju i druženju

Uputite li se ovih dana u kupovinu mesa za roštilj, tada bi vas moglo zanimati kako je mnogima omiljena butik mesnica u glavnom gradu uvela novitet u ponudu. Naime, the meat, ovaj već dobro poznati lanac zagrebačkih mesnica, s ponudom isključivo domaćeg mesa i mesnih prerađevina, kupcima sad nudi i mix&grill paket ususret Praznika rada, ali i za sve one dane prije i poslije praznika kad vam se jede meso s vatre.

Ideja je, kako su nam objasnili, ponuditi personalizirane kutije mesnih proizvoda koje će svatko puniti mesom koje voli i želi i tako olakšati kupcima pripremu roštilja, koji je, kako znamo, neizostavna ponuda na gotovo svim stolovima za nadolazeći praznik.

Za the meat mix&grill paket sami stvarate savršenu kombinaciju mesa te birate između, primjerice, svinjskog karea, vratine ili lungića. Tu su i njihova sočna BBQ rebaraca koja sami mariniraju te su već spremna za grill, zbog čega su, kažu nam, jedan od njihovih najtraženijih artikala.

image
Mirna Marić

"Mariniranje rebarca oduzima neko vrijeme i zadaje posao, za što mnogi među nama danas nemaju vremena pa ih ne pripremaju sami kod kuće. Stoga je ovaj naš proizvod naišao na veliko oduševljenje‘, priča nam djelatnik the meata dok nam pokazuje dvije već naručene grill kutije koje upravo puni mesom.

Pored već provjerenih adresa u gradu, u the meatu već neko vrijeme kupujemo i pljeskavice te ćevape, pa smo ususret sunčanom vikendu odlučili našoj mesnoj fešti uz ramstek i pileća krilca pridružiti i ova dva proizvoda. Ako ih do sad još niste probali, samo ćemo reći kako su nama uvijek do sad bili sočni i lijepo začinjeni i redovito se tražio komad više.

image
Mirna Marić

Također, u ponudi su i proizvodi od piletine, što je dobro znati ako roštilj pečete za najmlađe i sve one kojima je to omiljeni komad mesa, no tu su i kobasice, carsko meso, uštipci... Kako je naše društvo za roštilj bilo poveće i sami smo brzo napunili svoju kutiju, na blagajni nas je dočekalo još jedno iznenađenje, što vjerujemo da će mnogima biti drago znati. Za kupnju tri različita atrikla i iznos iznad 60 eura ostvarujete popust od 15 posto na račun, a na poklon dobivate i vrhunski EpicSpice začin, višenamjenski začini za roštilj koji mesu daju chili aromu. Dodajmo i kako the meat, pored mesa, ima široki asortiman proizvoda koji će vam dobro doći uz roštilj - od spomenutih začina, preko famoznih Kroštulinih burger peciva do dobrih vinskih etiketa.

image
Mirna Marić

"Vaš izbor mesa, s dodatnom uštedom!", govori nam simpatičan mesar iz poslovnice na Središću, jedne od tri njihove na području Zagreba. Podsjetimo, prvu poslovnicu otvorili su prije dvije godine u Vlaškoj 64, a od tada neumorno rade kako bi Zagrepčanima približili okuse Slavonije i to Slavonije kakvu nekoć pamtimo pa su se proširili na još dvije lokacije - Stonska 1a u Središću i Britanski trg 8, a odnedavno su i na popularnoj dostavnoj platformi.

Na kraju spomenimo i da, kako nam se bliži Praznik rada, u nedjelju, 28. travnja, radi poslovnica na lokaciji na Britancu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 20:08