Zrno po zrno pijeska-torta!

Napravite Dajaninu pješčanu tortu!

Zove se pješčana torta, lagana je kao pero i zato morate biti pažljivi u izradi. Prilično je jednostavna za pripremu, a bit ćete i više nego zadovoljni kad vaša verzija ovog slatkog iznenađenja ugleda svjetlo dana. Naša Dajana, inače autorica bloga Baker´s corner…somewhere in the kitchen, zasitila se kompliciranih kolača i poželjela nešto lagano, meko i prozračno baš kao i ova torta.

Evo što ćete trebati za nju:

  • 150 g maslaca
  • 150 g šećera u prahu
  • 100 g jaja (otprilike 2 srednje velika jajeta)
  • 75 g brašna
  • 75 g škrobnog brašna
  • 3 g praška za pecivo
  • 5 g ruma (1 žlica)

Cijeli recept pročitajte OVDJE . (recept je na dnu bloga)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:31