Iako je roštiljanje generalno rezervirano za ljetne mjesece, istinski ljubitelji ne žele ga se odreći ni u zimsko doba godine. U zagrebačkom El Bullu vješto su doskočili željama te vrste svoju ponudu vrhunskih stekova obogatili i dobrim roštiljem. El Bull već je dobro poznat po vrhunskoj pripremi mesa koji je već dobro poznat po pripremi t-bone ribeye steaka i odležanim ramstecima za čiju je pripremu zadužen jedan od najboljih hrvatskih chefova Christian Misirača. U prosincu odlučili su svojim gostima pružiti i stvarno dobar roštilj budući da je danas to postala prava lutrija.
Oni koriste najkvalitetnije juneće i svinjsko meso bez primisli na jeftinije varijante, a o kojim se točno komadima radi zadržali su kao svoju kulinarsku tajnu. Također, receptura je u potpunosti njihova, a do nje su došli dugotrajnim isprobavanjem različitih udjela mesa i svježih začina u vrlo preciznim omjerima te ističu kako koriste i posebnu vrstu soli. Imaju jako dobru janjeću pljeskavicu i prave slavonske kobasice.
Žele se izdvojiti iz već dobro poznate zagrebačke ponude rošitlja i smatraju da imaju nešto vrijedno za ponuditi baš zbog provjerenih i isprobanih recptura. Ne preostaje vam drugo nego sami se uvjeriti u istinitost njihovih riječi i isprobati ih.