Za sve one koji ne mogu odoljeti roštilju!

Jedan od najpoznatijih zagrebačkih restorana obogatio svoju ponudu

Iako je roštiljanje generalno rezervirano za ljetne mjesece, istinski ljubitelji ne žele ga se odreći ni u zimsko doba godine. U zagrebačkom El Bullu vješto su doskočili željama te vrste svoju ponudu vrhunskih stekova obogatili i dobrim roštiljem. El Bull već je dobro poznat po vrhunskoj pripremi mesa koji je već dobro poznat po pripremi t-bone ribeye steaka i odležanim ramstecima za čiju je pripremu zadužen jedan od najboljih hrvatskih chefova Christian Misirača. U prosincu odlučili su svojim gostima pružiti i stvarno dobar roštilj budući da je danas to postala prava lutrija.

Oni koriste najkvalitetnije juneće i svinjsko meso bez primisli na jeftinije varijante, a o kojim se točno komadima radi zadržali su kao svoju kulinarsku tajnu. Također, receptura je u potpunosti njihova, a do nje su došli dugotrajnim isprobavanjem različitih udjela mesa i svježih začina u vrlo preciznim omjerima te ističu kako koriste i posebnu vrstu soli. Imaju jako dobru janjeću pljeskavicu i prave slavonske kobasice.

Žele se izdvojiti iz već dobro poznate zagrebačke ponude rošitlja i smatraju da imaju nešto vrijedno za ponuditi baš zbog provjerenih i isprobanih recptura. Ne preostaje vam drugo nego sami se uvjeriti u istinitost njihovih riječi i isprobati ih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:53