Volite Dobru hranu? Uskoro stiže novi broj!

Kraj tjedna nije tako daleko!

Iako se vani temperature spuštaju, radna atosfera u Dobroj hrani se iz sata u sat zahuktava. Željeli smo Vam otkriti djelić atmosfere sa snimanja! Kako nastaje Vaš omiljen magazin, što vas očekuje u novom broju i zašto se isplati još u papučama i “šlafroku”ispuzati iz kreveta u nedjelju ujutro po svoj primjerak Dobre hrane. Iako, smo već redoviti inventari na tržnicama diljem zemlje nismo odoljeli ljutim papričicama na rječkoj tržnici.

Među nama, a vjerujemo i među vama ima nepopravljivih ljubitelja mesa kojima obrok nije potpun samo s povrćem. Pripremili smo divnu mariniranu svinjetinu s ljutim chutneyem od madarina i đumbira.

Dok su se mirisi širili prostorijama, morali smo ostati biste glave i sve to posnimiti.

Zdravlje nije trend već bi nam trebalo biti misao vodilja pa smo neka jela pripremili i u zdravijoj varijanti kako bi svatko pronašao nešto za sebe. Ime ovog jela nećemo odati, a vi možete pogađati o čemu se radi, a jeste li bili u pravu saznati u nedjelju! Ubrzo donosimo još sitnih “making off” zadovoljstava kojih želimo da budete dio.

Čitajte nas, pišite, klopajte i uživajte! Uskoro otkrivamo još novih stvari!

Vaša Dobra hrana!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:15