Vindijini gastronomski izazovi na Instagramu

Ljubav prema pripremi hrane na društvenoj mreži

Ako nije na društvenoj mreži, nije se dogodilo…” Biti na društvenim mrežama postao je imperativ i neizostavan alat kako doći do javnosti, a samim time i ciljane publike. Iako je grupa Vindija prisutna na tržištu već više od 50 godina, uspješno prepoznaju trendove te su ljubav prema pripremi hrane odlučili podijeliti i sa zajednicom na društvenoj mreži Instagram, čiji korisnici i sami obožavaju dijeliti takav sadržaj.

Isprobana jela

Kreativni načini pripreme jela, recepti i autorske fotografije dodatno motiviraju da se i vi doista okušate u pripremi recepata. Vindijin gastro tim zaslužan je za pripremu svih jela na Vindijinu Instagram profilu, što znači da je svako jelo isprobano, svježe pripremljeno te fotografirano posebno za tu namjenu. Širok asortiman proizvoda Grupe Vindija daje puno prostora za kreativnost u izboru jela, no istovremeno u fokusu su jela koja su po zahtjevnosti prilagođena prosječnom korisniku.

Vindija je jedna od rijetkih kompanija u Republici Hrvatskoj koja se odlučila Instagram koristiti za promoviranje vlastitih brendova i vrijednosti. Broj od 1500 pratitelja profila u tako kratkom roku dokaz je da rade dobar posao.

Stvaranje sadržaja

Svakodnevno zanimljiv i zabavan sadržaj formula je tog uspjeha. Važno je i zajedničko stvaranje sadržaja, za što je dobar primjer bio Božićni izazov, natječaj tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, a upravo spremaju novu, uskrsnu gastronomsku avanturu u sklopu koje će svoje pratitelje na Instagramu pozvati na dijeljenje radosti pripreme jela, i to onih koja su specifična za to razdoblje.

Tako će od 20. ožujka do 6. travnja korisnici moći svojim fotografijama pokazati kakve ih kulinarske aktivnosti vežu uz doba Uskrsa te sudjelovati u natječaju koji donosi deset vrijednih poklon-paketa Vindijinih proizvoda. Što slijedi nakon toga? Tko zna… njihova Instagram priča uvijek donosi pregršt lijepih iznenađenja i zato ih moramo pratiti i dalje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:29