JANKOVIĆEV OTAC

Sin mu osumnjičen za ubojstvo Danke, a on žali za zelenom salatom: ‘Pogledajte što je policija napravila!‘

Pogledajte što su napravili ovoj salati. Nije li to žalosno?, požalio se Dušan Janković, otac osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić

Privođenje osumnjičenih za ubojstvo Danke Ilić

 Telegraf.rs/screenshot//

Dušan Janković, оtac Srđana Jankovića, jednog od osumnjičenih za ubojstvo djevojčice Danke Ilić (2) u Srbiji, u razgovoru za Blic stao je u obranu svoga sina te rekao da njegova krivnja još nije dokazana. Najavio je i da će tužiti policiju ako se dokaže da njegov sin nije kriv.

- Možete da idete odakle ste došli. To još nije riješeno ništa, a vi još od jučer jurite i pišete svašta u novinama. Lažete tamo. Sve ste dali što nije ni na pomolu, a kamoli da je istina. Otkud znaš ti da je on to napravio, rekao je Dušan Janković.

- Policija može lagati kako želi. Oni tako i meni kažu, a on nije to napravio. Čekajte da se dokaže na sudu. Oni još nisu pronašli djevojčicu, a pričaju da je sve gotovo. Nije gotovo, tek se treba utvrditi. Nemojte unaprijed tvrditi nešto, dodao je.

On je bio vidno ljutit i nezadovoljan i time što je policija, u potrazi za tijelom devojčice, prekopala njegov vrt gdje je posadio zelenu salatu. Novinari Blica zatekli su ga u vrtu kako poravnava rupe u zemlji koje su prekopali policajci.

Žao mu je zelene salate

- Sve su uništili i razbacali stajski gnoj. Uništili su mi svu zelenu salatu, imat ćemo peripetije. Sve su mi uništili. Pogledajte što su napravili ovoj salati. Nije li to žalosno?, rekao je Janković novinarima Blica, koji su fotografije objavili OVDJE.

Dodao je i da nakon uhićenja nije imao vremena ni pet minuta razgovarati sa svojim sinom.

- Neću ništa reći dok ne vidim kako će mu suditi. Ako je kriv, kriv je, ako nije, tužit ćemo policiju jer ga je maltretirala, poručio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 16:52