KOJA PROMJENA!

Nevjerojatno: Ovo je Maja u ‘horor azilu‘ u Rijeci prije sedam godina, a pogledajte je danas...

Vitalna 14-godišnja kujica i dalje traži dom, no unatoč brojnim apelima, nitko se nije javio za nju

Maja nekada

 Azil za pse Društvo za zaštitu životinja Rijeka

Svi znamo da je ljubav čudo i da radi čuda, a kod nikog se to ne vidi toliko jasno kao kod pasa. Kad je 2016. godine u Rijeci zatvoren azil Udruge Capica, za kojeg su mnogi tek nakon zatvaranja otkrili kako je riječ o mjestu iz horor priča, jedan od pasa koji je spašen bila je i Maja.

Njena fotografija, snimljena onog dana kad je spašena, zaista slama srce. Pas koji gleda u tlo, jadan i prestrašen, a ispred nje su kapljice krvi.

image

Maja nekada

Azil za pse Društvo za zaštitu životinja Rijeka

Odmah je došla u Azil za pse Društvo za zaštitu životinja Rijeka, gdje je i danas. Premda se fizički posve oporavila, ono što je doživjela u starom azilu ostavilo je traga. No, nije to ništa strašno - ona je samo pomalo plaha.

- Maja je jedna od onih pasa koje smo preuzeli i od onda je u našem azilu. Znamo da joj je tu bolje, mazimo ju i pazimo, za hranu se ne treba boriti nikada, ima svu ljubav svijeta, ali Maja nikada nije imala dom.

Predivna, nenametljiva, pomalo plaha. Maja ga, najviše od svih zaslužuje i treba. Sigurni smo da postoje ljudi, koji bi našoj starici omogućili dostojnu starost. Ona nema više vremena čekati - objavili su iz azila, čiji se volonteri nadaju da bi se moglo dogoditi čudo i da bi, tko zna, Maja ovaj Božić mogla dočekati u svojem domu.

image

Maja danas

Azil za pse Društvo za zaštitu životinja Rijeka

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 03:30