BILA JE U PRAVU

Dijete se žalilo da nešto čuje u ormaru, roditelji nabavili termalnu kameru, razbili zid i imali su što za vidjeti: ‘Bili su to potoci...‘

Roj pčela je otprilike osam mjeseci gradio košnicu u zidu sobe

TikTok o ”čudovištu” u zidu koji je postao viralan

 Screenshot/classashley

Djevojčica iz Sjeverne Karoline koja je tek prohodala, tjednima je majku uvjeravala da stalno čuje čudovište u zidu svoje sobe. Američka obitelj je u međuvremenu nekoliko puta vidjela par pčela koje su dolazile na tavan kuće, ali nisu ih pretjerano brinule. Kad su odlučili istražiti zašto stalno obilaze kuću, pomoću termalne kamere pronašli su ogromnu košnicu s 50 tisuća pčela.

Kako prenosi The Guardian, roj je otprilike osam mjeseci gradio košnicu u zidu sobe, za koji se djevojčica bojala da je nepoznato stvorenje koje ih vreba. Pčelar je čekićem rabio zid iz kojeg su izletjeli “potoci pčela”, a zatim ih uklonio i sakupio 45 kilograma saća.

- Kad smo vidjeli što je pokazala termalna kamera, prvo sam mislila da je tijelo u zidu. Pčelar nam je rekao da se radi o košnici, a kad je razbio zid, pčele su se rojile kao u horor filmu. Počeo je curiti med, ali izgledalo je kao krv jer je bio tamne boje. Stvarno čudno - prisjeća se majka Ashley Massis Class.

@classashley Replying to @cantthinkofaUsername How did they get in?/Why we didn’t notice them #savethebees #bees #charlotte #honeycomb ♬ original sound - Ashley

Pčele su preseljene u drugu košnicu, a Massis Class je u međuvremenu dokumentirala cijelo iskustvo i podijelila ga na TikToku, gdje su snimke postale viralne. Med koji je procurio oštetio je žice u zidovima kuće, stoga će popravak obitelj koštati oko 20 tisuća dolara, što im osiguranje neće pokriti.

Danima je uvjeravala kćer da je "gospodin Lovac na čudovišta", kako je dijete zvalo pčelara, sigurno maknuo cijelu košnicu. Sada joj vjeruju, jer je u njihovom zidu zapravo i bilo “čudovište” koje je djevojčica čula.

@classashley Replying to @lexi 🎀 Update 4: Still seeing thousands of bees even though 50k were removed (safely) from our daughter’s room wall #honeybees #bees #savethebees #homerenovation #toddlertiktok #momsoftiktok #beegate #nightmarefuel ♬ Who’s Afraid of Little Old Me? - Taylor Swift
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 20:25