USKORO: Novi broj najsočnijeg magazina u zemlji!

U nedjelju nabavite svoj primjerak vaše nove Dobre hrane!

Studeni. Berba grožđa je obavljena. Buča je na izdisaju, ali budući da smo zaljubljeni u nju morali smo je se još malo “uželiti”. Očistili smo puno nara i na putu kući sa cjelodnevnih snimanja grickali smo pečene kestene. Radili smo puno. Prsti su nam izgriženi od onog nara s početka priče, ali smo pripremili divna jela koja sad gotovo ne možete ni zamisliti, ali vjerujte tako nešto slasno teško da ste kušali.

Za vas smo otkrili i nova mjesta koja morate posjetiti i istražili gastro priče koje morate čuti (pročitati). Svaki broj nam je podjednako drag. Kad svi materijali odu u tisak svatko od nas ima onaj gotovo djetinji osmjeh od uha do uha, onaj izraz sreće i olakšanja, jer ono nešto “vaše” je stalo na noge i sad će zasjati i dobiti svojih pet minuta i usrećiti još puno drugih duša koji dijele istu strast s vama. Ovaj nam je broj još posebno drag jer smo uveli i neke nove stvari za koje ćete ipak morati izaći u nedjeljno jutro do obližnjeg kioska po svoj primjerak Dobre hrane.

Kao šećer na kraju imamo jednu novost. Imamo svoj tjedan, zapravo prije mjesec Dobre hrane. Reći ćemo vam samo da se radi o najuzbudljivijem gastro događaju godine. Pozivamo vas da budete dio našeg i vašeg Tjedna Dobre hrane, a o čemu se točno radi pročitajte u novom broju magazina Dobre hrane uz nedjeljni Jutarnji list koji je na kioscima od 2.studenog. 2014.

Vaša Dobra hrana…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:34