Naslovnica » Tjedan dobre hrane: 9.-15. prosinca

Tjedan dobre hrane: 9.-15. prosinca

Ocijeni članak:

Naj-gastronomska akcija godine

Tek što smo vas iznenadili novim webom, donosimo još jedno iznenađenje za sve vjerne čitatelje Dobre hrane – Tjedan dobre hrane koji će se održati od 9. do 15. prosinca 2013.

O čemu je riječ? U tih tjedan dana imat ćete priliku jesti u najboljim restoranima grada Zagreba, Središnje Hrvatske, Istre i Kvarnera, Dalmacije te Slavonije i Podunavlja; ali i  upoznati najkvalitetnije proizvođače hrane te na kulinarskim radionicama učiti od najboljih kuhara u Hrvatskoj.

Od 9. do 13.12. posjetite neke od top 85 hrvatskih restorana koji su za Tjedan dobre hrane pripremili 291 jedinstveni dnevni tematski meni. Svi meniji će iznositi 100kn i uključivati bočicu Jamnice, a restorani koji sudjeluju nalaze se u svim krajevima Hrvatske.

Nakon što isprobate neki od posebnih tematskih menija u restoranima, 14. i 15.12. posjetite City Center one East i uživajte u okusima koje će Vam prirediti najbolji hrvatski chefovi, vinari i proizvođači domaće hrane na sajmu i kulinarskim radionicama. Sudjelujte u besplatnim školama kuhanja, brojnim cooking showovima, vinskom kvizu te kušanju pripremljene hrane.

Rezervirajte svoje mjesto u restoranima te potražite više detalja o vikendu na http://dobrahrana.jutarnji.hr/tjedan-dobre-hrane/

 

4 komentara

 • koch 15. prosinca 2013. u 16:12

  Imao sam slabo izkustvo s tjednom dobre hrane. Primate primjedbe?

 • Marin 16. studenoga 2014. u 15:35

  Pozdrav, dali je ovo kriva informacija tj dobre hrane je poceo 09.11 i traje do kraja ovog tjedna (prosinac) a ne u studenom?

  • vanababic
   vanababic 17. studenoga 2014. u 07:12

   Dragi Marine, ovo je objava od prošle godine kao što je navedeno i u tekstu. Ove godine smo s Tjednom Dobre hrane krenuli mnogo ranije i produžili ga na čak tri tjedna. Tematski meniji u prestižnim restoranima su iza nas, kao i dva vikenda vrlo uspješnih kulinarskih radionica. Sad nam se još možete pridružiti na kulinarskim radionicama u Splitu u City Ceneteru one ovog vikenda, a sve informacije potražite na http://www.dobri-restorani.hr

 • Seymour 22. srpnja 2015. u 12:47

  it!|s so excellent to check most people backside :] Preserve blogging, most of us experience !

  http://softlab-rusportable.com/user/crikine/

Komentiraj

Niste registrirani? Učinite to ovdje.