Naslovnica » Tjedan dobre hrane: 9.-15. prosinca

Tjedan dobre hrane: 9.-15. prosinca

Ocijeni članak:

Naj-gastronomska akcija godine

Tek što smo vas iznenadili novim webom, donosimo još jedno iznenađenje za sve vjerne čitatelje Dobre hrane – Tjedan dobre hrane koji će se održati od 9. do 15. prosinca 2013.

O čemu je riječ? U tih tjedan dana imat ćete priliku jesti u najboljim restoranima grada Zagreba, Središnje Hrvatske, Istre i Kvarnera, Dalmacije te Slavonije i Podunavlja; ali i  upoznati najkvalitetnije proizvođače hrane te na kulinarskim radionicama učiti od najboljih kuhara u Hrvatskoj.

Od 9. do 13.12. posjetite neke od top 85 hrvatskih restorana koji su za Tjedan dobre hrane pripremili 291 jedinstveni dnevni tematski meni. Svi meniji će iznositi 100kn i uključivati bočicu Jamnice, a restorani koji sudjeluju nalaze se u svim krajevima Hrvatske.

Nakon što isprobate neki od posebnih tematskih menija u restoranima, 14. i 15.12. posjetite City Center one East i uživajte u okusima koje će Vam prirediti najbolji hrvatski chefovi, vinari i proizvođači domaće hrane na sajmu i kulinarskim radionicama. Sudjelujte u besplatnim školama kuhanja, brojnim cooking showovima, vinskom kvizu te kušanju pripremljene hrane.

Rezervirajte svoje mjesto u restoranima te potražite više detalja o vikendu na http://dobrahrana.jutarnji.hr/tjedan-dobre-hrane/

 

1 komentar

  • koch 15. Prosinac 2013. u 16:12

    Imao sam slabo izkustvo s tjednom dobre hrane. Primate primjedbe?

Komentiraj

Niste registrirani? Učinite to ovdje.

Connect with Facebook