Riblje delicije na Tjednu Dobre hrane!

Volosko, 261113 Restoran Le Mandrac u Voloskom. Na fotografiji: Otvoreni njok, sa jadranskim kozicama, bucom, maslinovim uljem, listcima svjezeg zacinskog kvarnerskog bilja. Foto: Davor Zunic / CROPIX
"Morali smo odbijati ljude. popunjeni smo i do nekoliko dana unaprijed..."zadovoljno kažu iz splitske Kadene.

Peti dan zaredom uživamo u delicijama restorana i tematskim menijima. Današnji dan je rezerviran za riblje specijalitete. Bili smo u splitskoj Kadeni i provjerili atmosferu ondje:

“Morali smo odbijati ljude. popunjeni smo i do nekoliko dana unaprijed…”zadovoljno su nam otkrili iz splitske Kadene. Inače, Kadena je jedan od najpostojanijih dalmatinskih restorana. Chef Braco Sanjin pravi je virtuz pogotovo kad red dođe na ribu.

/ CROPIX
Split, 070412. Kuhar Braco Sanjin priprema jela u restoranu Kadena. Na slici: Sef kuhinje, Braco Sanjin, u kuhinji restorana. Foto: Josko Supic / CROPIX

“Uvijek me inspiriraju sezonske namirnice kako kod kreiranja menija za Tjedan Dobre hrane tako i inače”-rekao nam je Chef Braco Sanjin.

U manifestaciji sudjeluje sedamdesetak restorana iz cijele Hrvatske i još stignete biti dio Tjedna Dobre hrane, a cijeli popis restorana i menija pogledajte ovdje .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:22