Adriatic Grašo

Ocijeni restoran:
  • Glavni kuhar: Marco Perani
  • Radno vrijeme: 10-24 h, svaki dan
  • Specijaliteti: Internacionalna kuhinja
  • Vinska ponuda: Kućno vino 80 kn, butelje 180-300 kn
  • Broj mjesta: 240
  • Plaćanje karticama:
  • Vegetarijanska hrana:
  • Parking:
  • Pristup invalidima:
  • Ljubimci:
  • Rezervacija:
  • WiFi:

O restoranu

Gdje to ima da vam kroz tanjur juhe plovi jedrilica pod punim jedrima i sa špinakerom - osim u Restoranu Adriatic Grašo uz ACI marinu u Splitu. Uz vizure načičkane jedrima i brodicama baš ide srdačnost vlasnika, obiteljskog dvojca otac - sin. Otac je naš poznati košarkaš iz stare garde Zoran Grašo, a njegov jednako poznati sin je pjevač Petar Grašo. Kreator kuhinje - i…

Gdje to ima da vam kroz tanjur juhe plovi jedrilica pod punim jedrima i sa špinakerom – osim u Restoranu Adriatic Grašo uz ACI marinu u Splitu. Uz vizure načičkane jedrima i brodicama baš ide srdačnost vlasnika, obiteljskog dvojca otac – sin. Otac je naš poznati košarkaš iz stare garde Zoran Grašo, a njegov jednako poznati sin je pjevač Petar Grašo. Kreator kuhinje – i sam vrhunski kuhar – je sin Petar. U kuhinji je, pak, glavni Talijan Marco Perani. Jelovnik je temeljen na dalmatinskoj hrani, ali na malo drugačiji način. I ne drže strana vina – uz časne iznimke iz slovenskih vinogorja. Za preporučiti je tatar od jadranske tune s kremom od vasabija, pa onda jela s tartufima… Za kraj će vam ponuditi i nedovršeni štrudel, autorsko djelo koje ne valja propustiti.

0 komentara

Komentiraj

Niste registrirani? Učinite to ovdje.

Connect with Facebook