Težina pripreme: lagano
Vrijeme pripreme: 30 min
Broj osoba: 2-4
Sastojci
- 200 g pilećeg filea
- 150 g cherry rajčica
- 1 krastavac
- 4-5 listova zelene salate
- 100 g feta sira
- maslinovo ulje
- 1 limun
- sol i papar
- 2 prstohvata sjeckanih listića ružmarina
Priprema
1. korak
Uzdužno prerežite meso, tako da odresci budu tanji, a potom ih narežite na prutiće. Posolite ih.
2. korak
Krastavac operite i narežite na tanke kriške. Listove zelene salate operite i natrgajte prstima, feta sir narežite na kockice, a cherry rajčice na četvrtine.
3. korak
Žlicu maslinovog ulja vilicom pomiješajte s limunovim sokom tako da dobijete emulziju. Na tavici, na maslinovom ulju prepržite piletinu da postane zlatnožuta.
4. korak
U zdjelu stavite povrće, dodajte toplu piletinu i prelijte pripremljenim dresingom. Odmah poslužite.