Svinjetina s breskvama

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 30 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 4 komada svinjskog vrata
  • sol
  • papar
  • 160 g aceta balsamica
  • 160 g maslinova ulja
  • 6 žlice meda
  • grančica svježeg ružmarina
  • 2 breskve

Priprema

1. korak

Komade svinjskog vrata posolite i popaprite. Napravite marinadu od aceta balsamica, maslinova ulja, meda i svježeg ružmarina pa ostavite komade mesa u njoj otprilike pola sata.

2. korak

Stavite gril tavu na jaku vatru pa na nju složite komade mesa i propržite s obje strane. Potom na tavi propržite i breskve.

3. korak

Prilagodite zacine po potrebi, prelijte meso sokom iz tave i poslužite s rikulom ili nekom drugom salatom gorkastog okusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:26