Sirove kozice sa svježim korijandrom, limetom i maslinovim uljem

Težina pripreme: lagano

Vrijeme pripreme: 30 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 250 g svježih, očišćenih kozica
  • stručak svježeg korijandera
  • 1 limun
  • 1 limeta
  • maslinovo ulje
  • sol
  • malo čilija
  • šalica džina ili Camparija

Priprema

1. korak

Očišćene kozice ubacite u marinadu od limunova soka, maslinova ulja, Camparija ili džina s dodatkom soli i čilija.

2. korak

Pustite ih da se mariniraju u hladnjaku oko 5 sati.

3. korak

Nakon toga ih izvadite, nabodite na štapiće s listićem korijandera između svake i poslužite.

4. korak

Prije nego što ih gosti počnu konzumirati, poškropite ih maslinovim uljem i posolite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:42