Punjeni jastučići od svinjskog filea u hrskavoj panadi

Težina pripreme: srednje

Sastojci

  • 1 veći svinjski file
  • cornflakes
  • 1 jaje
  • 40 g slatkih feferona
  • 50 g narezane dimljene pancete
  • 40 g fileta kisele crvene paprike
  • 50 g camemberta
  • oštro brašno
  • ulje
  • sol

Priprema

1. korak

Svinjski lungić izrezati uzdužno kao da se odmotava tepih te ga tanko istući između dvije folije. Od takvog komada mesa izrezati kvadratne odreske.

2. korak

U blenderu samljeti feferone, pancetu, crvenu papriku i camembert i dodati žlicu octa od feferona. Odreske do polovice puniti mljevenom smjesom te preklopiti. Mesne jastučiće panirati u brašnu, razmućenim jajima s malo vode i zdrobljenom cornflakesu.

3. korak

Pržiti na srednjoj vatri s obje strane po 4 minute.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:03