Pita s komoračem

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 90 min

Broj osoba: 6 – 8

Sastojci

  • 2 lukovice komorača
  • 2 jušne žlice maslaca
  • soli po želji
  • svježe mljeveni papar
  • 1 paket lisnatog tijesta
  • 100 g naribanog parmezana

Priprema

1. korak

Narežite komorač na tanke rezance pa na vrućoj tavi na malo maslaca omekšajte komorač nekih 15 minuta. Dodajte mu sol i papar po želji

2. korak

Razvaljajte lisnato tijesto, a na njega poslažite komorač i pospite s parmezanom.

3. korak

Zapecite nekih 20 minuta na 180°C, prvo sa folijom, a zadnjih 5 do 7 minuta maknite foliju kako bi se sir zapekao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:44