Paprike s palentom i kobasicama

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 45 min

Broj osoba: 2

Sastojci

  • 4 žlice palente
  • 1 žlica parmezana
  • pola žlice maslaca
  • 1 žlica crvene paprike narezane na kockice
  • 1 žlica zelene paprike narezane na kockice
  • dvije polovice paprike
  • smjesa od pola domaće kobasice
  • ribani parmezan
  • maslinovo ulje
  • timijan

Priprema

1. korak

Zakuhati palentu u smjesi mlijeka i vode, posoliti, dodati maslac, parmezan, kockice paprike i malo timijana, a smjesu kobasice lagano popeći.

2. korak

Napuniti paprike palentom, pokriti smjesom od kobasica i posipati naribanim parmezanom.

3. korak

Posložiti paprike u posudu za pečenje, dodati malo povrtnog temeljca i maslinova ulja te zapeći u pećnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:21