Otvorena pita s rotkvicama

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 30 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 1 paket lisnatog tijesta
  • 15 dag pancete narezane na komadiće
  • parmezan
  • 5-6 rotkvica narezanih na komadiće
  • bosiljak
  • 120 ml kiselog vrhnja
  • 1 ocijeđeni limun
  • maslinovo ulje
  • peršin
  • sol i papar

Priprema

1. korak

Napravite otvorenu pitu od lisnatog tijesta ili tijesta za savijače pa na nju stavite mesnate trakice pancete, naribani parmezan, na tanke kolutiće narezanu rotkvicu i bosiljak. Sve prelijte umakom od kiselog i slatkog vrhnja, limunovog soka, maslinovog ulja, peršina, soli i crvenog papra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:55