Nabujak od poriluka s umakom od jogurta

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 40 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 800g poriluka
  • 400 g sira podravca
  • 8 jaja
  • sol i papar
  • 8 šalica oštrog brašna
  • 8 dl jogurta
  • 20 g vlasca
  • 2 dag maslaca

Priprema

1. korak

Poriluk narezati sitno, oprati i popržiti. Staviti u zdjelu, dodati jaje,vrhnje za kuhanje,

sir podravec,šalice brašna, sol,papar.Staviti u pleh i peći 30 minuta na 170 stupnjeva. Poslužiti uz umak od jogurta i sitno nasjeckanog vlasca te malo posoliti.

Recept pripremila chef kuhinje Slavica Perdojević, Mali Raj

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:57