Krumpir u foliji s kajmakom

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 45 min

Broj osoba: 2-4

Sastojci

  • 4 veća krumpira
  • 100 g kajmaka
  • 1 šaka listića peršina
  • 4 prstohvata listića timijana
  • 1 stručak vlasca
  • 2 glavice luka srebrenca
  • 100 g maslaca

Priprema

1. korak

Krumpir skuhajte u kori (mora ostati malo tvrđi). Nasjeckajte začinsko bilje, tanko narežite luk. Foliju natrgajte na komade. Na sredinu svake folije stavite maslac, potom kolutiće luka, a zatim i krumpir. Odozgo ga križno razrežite, stavite kajmak pa pospite začinskim biljem. Dobro stegnite foliju. Pecite na rešetki roštilja otprilike dvadesetak minuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:19