Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 45 min
Broj osoba: 2
Sastojci
- 1 brancin
- malo brašna
- 200 g smrznutih gambera
- 2 režnja češnjaka
- peršin
- 1 dcl bijelog vina
- 2 jušne žlice domaćih kapara
Priprema
1. korak
Filetirajte brancin, osušite oba komada, posolite ih, te uvaljajte u brašno i bacite u tavicu.
2. korak
Kad je gotova, odložite ribu na kuhinjski papir da se upije višak masnoće, a na to ulje bacite 2 režnja sitno isjeckanog češnjaka, dodajete malo peršina, kratko pirjajte, pa stavite repiće. Nakon 2-3 minute ulijte vino.
3. korak
Pustite da krčka cca desetak minuta, popaprite i na samom kraju dodajte kapare.
4. korak
Kad je gotovo, taj toć prelijte po fileima brancina.