Požurite rezervirati svoje mjesto na vrijeme!

Zagreb, 160415. Teslina. Restoran Vinodol, kuhar i priprema hrane. Na fotografiji: chef Marijo Cepek priprema hladne plate za dvoje. Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
 / CROPIX
Tjedan Dobre hrane započeo s velikim brojem zadovoljnih gostiju i gotovo ispunjenim knjigama rezervacija!

Snima: Tomislav Krišto

Tjedan dobre hrane u organizaciji Dobrih restorana najvažniji je višednevni festival hrane na ovim prostorima, a posjetitelji i ovog proljeća mogu uživati u tematskim menijima najboljih hrvatskih restorana u tjednu od 25. do 31. svibnja. U ponudi su minimalno tri slijeda jela i bočica Jamnice za 100 kuna.

Među restoranima koji sudjeluju u ovom gastro događaju je i zagrebački Vinodol. I otprije poznat kao dobar restoran, Vinodol je posljednjih godina doživio veliki uzlet, ponajprije zahvaljujući chefu konzultantu Mariju »Čepeku koji je kuhinju restorana približio izvornim namirnicama i tako ga doveo u sam vrh restoranske ponude u Zagrebu. Sezonska jela ovdje su pravilo od kojeg se ne odstupa, a temelje se na tradiciji, te ih prati i vinska lista bogata hrvatskim vinima.

/ CROPIX
Zagreb, 160415. Teslina. Restoran Vinodol, kuhar i priprema hrane. Na fotografiji: rizoto divlje sparoge i kvarnerski skampi. Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

– Svaki Tjedan dobre hrane je osvježenje za goste, a samim time i za nas. Nova jela su nam izazov i veselje. Nadamo se da će gosti dolaziti k nama da bi osvježili svoja nepca i za sada vidimo dobre reakcije kod gostiju. U svakom slučaju, toplo preporučujemo jelovnik tjedna – kažu u Vinodolu.

/ CROPIX
Zagreb, 160415. Teslina. Restoran Vinodol, kuhar i priprema hrane. Na fotografiji: interijer. Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Cijeli popis restorana i menija možete pronaći ovdje . Danas je na meniju Dobra tjestenina, a sutra vas vodimo na put oko svijeta gurmaskim specijalitetima. požurite rezervirati svoje mjesto na vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:42