Jutarnji.hr
Premium
Vijesti
J2
Izbori
Sport
Scena
Kultura
Novac
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
Patlidžan s rajčicom
Piše:
Dobra hrana
Objavljeno:
08. rujan 2014. 15:04
Jednostavno je i lako za pripremu i umjesto palente kao podlogu možete koristiti i prepečeni kruh koji ste premazali s nešto maslinovog ulja, pa ste dobili bruschette.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Prikaži komentare
25. travanj 2024 19:46