Tijesto mora biti prhko, pa ga najprije drobite prstima, a potom mijesite. Tijesto omotajte folijom i stavite 1 sat u hladnjak.
2/6
Pomiješajte 8 jaja, 300 g šećera, 225 ml limunovog soka, koricu 2 limuna te 250 ml slatkog vrhnja (nikako ne biljnog).
3/6
Izvadite tijesto iz hladnjaka pa na pobrašnjenoj podlozi pritiskajte dlanovima dok ne dobijete pravilan okrugli oblik.
4/6
Pobrašnite tijesto po površini, pa ga pažljivo razvaljajte u krug koji mora biti većeg promjera od okruglog pleha za pečenje Namotajte tijesto na valjak i stavite ga u namašten i pobrašnjen oblik. Otrgajte višak tijesta pa ga probodite vilicom. Zagrijte pećnicu na 150 °C. Na tijesto stavite foliju u kojoj je grah ili slanutak - težina će spriječiti da se tijesto ne napuhne. Tijesto pecite desetak minuta.
5/6
Izlijte kremu, pa dalje pecite još 35-40 minuta, odnosno dok nadjev ne postane čvrst.