Jednim od najboljih kuhara mlađe generacije zove ga Rene Bakalović. Temperamentan i zaigran, Medak s istom strašću priča o molekularnoj gastronomiji i kuhanom jajetu. Karijeru je započeo u cateringu Majetić, bio je sous chef u hotelu Lav le Meridien u Splitu, executive Chef cateringa Daily Fresh, a sad ima svoj poznati Hamburger bar RougeMarin u kojem možete pronaći prave gurmanske hamburgere od svježih namirnica.
5 stvari koje uvijek imam u frižideru maslac, špek, jaja, mlijeko i grincajg
uobičajeni doručak gablec u 10 sati
uobičajena večera mali zalogaj kasno popodne
kava ili čaj pola litre bijele kave
idealan obrok mahunarke
omiljeni restoran japanski
najdraži kuhar Feran i Keller
omiljeno bezalkoholno piće svježe cijeđeni sok
omiljeno alkoholno piće gemišt
omiljena namirnica rajčica
sve ima bolji okus s… ljubavlju
gastro-luksuz bez kojeg ne mogu japanske namirnice
kod kupnje hrane rastrošan sam na svemu što vrijedi tog novca
omiljeni kuhinjski gadget oštar nož
comfort food samo da nisam gladan
lokacija za večeru iz snova mjesec
čokolada ili voće čokolada
idealan desert kombinacija 4 deserta
slatko ili slano slatko u kombinaciji sa slanim
omiljeni začin šarenko (vrsta češnjaka)
najdraže hrvatsko maslinovo ulje Lastovka iz hladne preše
omiljeno domaće crno i bijelo vino Plavac mali i Graševina (vrhunska)
omiljena vrsta sira svi sirevi
najdraža riba jegulja
kad netko kaže meso, ja pomislim na mladu junicu
omiljena vrsta i komad mesa juneći file od mladog bika, da je barem 3 kg težine
zabranjeni užitak ne zabranjujem si ništa
junk kojemu ne mogu odoljeti junk food jedem samo kad me natjeraju
omiljena zimnica pečena paprika
što bih skuhao za romantičnu večeru svoju zaručnicu
sastojci moje omiljene pizze vrhunsko hrskavo tijesto
nikada ne jedem jedem sve što nije pokvareno