Jutarnji.hr
Premium
Vijesti
Sport
J2
Kultura
Video
Novac
Scena
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
Korak po korak: Kruh s koprivom
Piše:
Jutarnji List
Objavljeno:
04. svibanj 2014. 12:41
1/
4
Blanširajte koprivu
2/
4
Povežite sve sastojke
3/
4
Pustite da se malo ohladi i poslužite... Dobar tek!
4/
4
Stavite u kalup i pecite na temperaturi između 180°C i 200°C neki 40-45 minuta
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Prikaži komentare
29. ožujak 2024 20:09