Kako biste nazvali mjesto koje jednako specifično po kavi i kolačima, zapravo capuccina i muffina? Odgovor možete potražiti u novootvorenom kafiću u Gajnicama jer ste vjerojatno nabacivali ideje koje su se rimovale s capuccinom. Kolaccino. Upravo tako nešto bila je ideja bračnog para Gagulić koji su ovim mjestom unijeli svježinu u Gajnice.
Prije kemijska čistionica, a danas šarmantan kafić koji se jednako ponosi interjerom i eksterijerom. Željeli su ponuditi novi sadržaj u Gajnicama i mamama, bakama, tatama i stričevima i običnim prolaznicima. Dobru kavu i fine kolače ispod krošnji drveta dok vam pogled puca na zelenu tratinu.
Za one koji uvijek imaju problem s parkingom pobrinuli su se da osiguraju dovoljno mjesta za sve.
Ono zbog čega vjerojatno i čitate ove redove jest ponuda. U Kolaccinu tvrde kako imaju zbilja dobre kolače primjerice čokoladni kolač ili panna cottu koji su naravno iz vlastite proizvodnje.
Pronaći ćete ih u prizemlju najzapadnijeg od tri nebodera u zagrebačkim Gajnicama u Ulici hrvatskih iseljenika. Njihova vizija bila je stvoriti mjesto u kojem će se moći nešto slatko popiti, pojesti, sjesti ili ponijeti nešto ‘za van’, mjesto gdje će se u ljetnim mjesecima odrasli odmarati na prostranoj nenatkrivenoj terasi dok paze na svoju djecu koja se igraju u parku, gdje će zaljubljeni moći otići na domaći kolač i sok ispod vedrog neba, okruženi krošnjama stabala i zaštićeni od sunca velikim neboderom s južne strane zaključio je arhitekt Bernard Domniku koji je radio na uređenju ovog slatkog mjesta zajedno sa Sarom Domniku i Martom Puntijar.