Uskrsna akcija u restoranu "Divlja Baranja"

Zagreb , 25. ožujka 2013. – Povodom proslave Uskrsa, prvi baranjski restoran u Zagrebu „Divlja Baranja“, pripremio je posebne pogodnosti. Posjetitelji restorana u velikom tjednu moći će uživati u ribljim jelima po vrlo povoljnim cijenama.

Veliki tjedan, razdoblje velikog posta i nemrsa mnogima, posebice kada je riječ o kontinentalnoj Hrvatskoj, predstavlja problem prilikom pripreme ili kupovine jela. Najćešći uzroci toga su nedostatak vremena za kupovinu svježih namjernica i pripremu ribljih jela.

Iz tog razloga, restoran „Divlja baranja“ je u tjednu ususret Uskrsa pripremio posebne cjenike ribljeg menua. Posjetitelji restorana tako će moći uživati u paprikašu od šarana u koltiću za 35 kn i paprikašu od miješane ribe uz domaću tjesteninu kao prilog za 40 kn te izvornom specijalitetu – perkletu od soma i štuke uz priloženo domaće tijesto sa sirom i slaninom za 55 kn.

Uz to, posjetitelji „Divlje Baranje“ moći će kušati i pravu riječnu ribu uz slani krumpir kao prilog po vrlo povoljnim cijenama među kojima se posebno ističu ;

– smuđ na žaru (1kg) po posebnoj cijeni od 210 kn

– som na žaru (1 kg) po cijeni od 180 kn

– šaran na žaru (1kg) po cijeni od 120 kn

– šaran na rašljama komad po 120 kn (*u slučaju vremenskih nepogodnosti ribu nije moguće pripremiti) .

Restoran „Divlja Baranja“ nalazi se u Sesvetama na adresi Vugrovečka cesta 24, a svoje mjesto svi gastro ljubitelji mogu rezervirati već danas putem telefona 01 2013 196 ili e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Radno vrijeme restorana je od utorka do subote od 10 do 24 sata, a za obiteljske nedjeljne ručkove na raspolaganju smo nedjeljom od 10 do 17.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 15:56