Jedinstveni Trezor 1232

Kutjevo/promo

Jeste li do sada posjetili Trezor 1232 i pohranili svoju bocu vina na čuvanje u profesionalne ruke kutjevačkih podrumara i enologa?

Nakon što je početkom ove godine otvoren jedinstveni Trezor 1232 u vinariji Kutjevo, položeno je preko dvjestotinjak butelja vrhunskih vina premium linija Maximo, De gotho i Korie.

Popularnosti spomenutog Trezora svjedoči činjenica kako svakodnevno dolaze upiti raznih kupaca iz cijele Hrvatske zainteresiranih za zakup pozicije.

Naime, Trezor 1232 otvoren je u prostoru prve hrvatske staklene cisterne u vinarstvu i vinogradarstvu, u obnovljenom Turkovićevom podrumu iz 1896., koju su u Kutjevu odlučili prenamijeniti u trezor zbog idealnih uvjeta za čuvanje vina. Simbolična brojka 1232 koja predstavlja i vrijeme osnutka kutjevačke vinarije, također označava i broj pozicija dostupnih za polaganje boce. Obzirom kako je određena količina već zakupirana, nije na odmet naglasiti kako i vi možete učiniti isto, neovisno gdje se nalazili.

Sve što trebate napraviti jest odabrati vino ili vina koja želite sačuvati, položiti odabranu bocu, ili, ukoliko niste u mogućnosti, za vas će isto napraviti profesionalni enolozi navedene vinarije, a butelja će odležavati nekoliko godina, ovisno o odabiru, sve dok vino ne postigne puni potencijal. Stručni žiri na čijem je čelu bio Saša Špiranec, uz poznate vinske znalce Renea Bakalovića, Ivana Kozarčanina i Darka Lugarića, te vodećeg enologa kutjevačke vinarije Ivana Marinclina, odredili su točan datum i godinu kada će određeno vino biti idealno za konzumaciju i kad bi ga trebali preuzeti u Trezoru i uživati u istome.

image

Kutjevo/promo

Nakon zakupa i odabira etikete, dobit ćete poklon-paket koji uključuje ID karticu s navedenim brojem pozicije, vintage odabrane etikete te datum do kad će vino odležavati; membership token koji omogućuje redovne degustacije u Kutjevu i ulaz u naznačeni Trezor; reprezentativnu epruvetu s poklopcem u kojoj se nalazi zemlja i kamenčići s terroira odakle je vino poteklo te posebnu zahvalu u kojoj je cijeli postupak pomno objašnjen.

Kad dođe vrijeme naznačeno kao idealno za konzumaciju deponiranog vina, vinarija kontaktira klijenta s upitom želi li doći u Trezor 1232 s odabranim društvom kako bi uživali u degustaciji položenog vina uz bogatu gastronomsku podlogu ili želi da mu se isto pošalje na naznačenu adresu. U spomenutom trenutku, kad se trezorska pozicija oslobađa, kupac ima pravo prvootkupa, a ukoliko isto ne želi, naznačena pozicija opet se stavlja kao slobodna na tržište. Kada dođete po svoje vino koje ste strpljivo čekali, ono će vam biti dano u posebnoj arhivskoj kutiji koju nosite kući.

Uz opisano, glavni enolog vinarije Kutjevo svake će godine raditi reviziju etiketa i uz pomoć gore navedenog žirija objaviti koja vina do kad imaju potencijal.

image

Kutjevo/promo

Želimo vam pružiti nezaboravno iskustvo uživanja u vrhunskim vinima iz Trezora 1232. Sve što je potrebno jest jednostavno poslati e-poruku na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., odabrati omiljenu etiketu iz našeg raskošnog kataloga ili čak više njih, te prepustiti vaše dragocjene boce našim stručnjacima - kutjevačkim podrumarima i enolozima. Vaša vina čekaju svoj trenutak, a Trezor 1232 je mjesto gdje se strast prema vinu pretvara u jedinstveno putovanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:50