Ispecite kruh koji ćete s pravom nazvati “svojih ruku remek-djelom”

 di-go /promo
S mješavinama di-go nikad lakše do ukusnog domaćeg kruha na božićnoj trpezi

Božić je pred vratima − slaže se popis delikatesa koje će oplemeniti blagdanski stol, a ništa ne stvara atmosferu kao miris domaćeg, toplog kruha iz vlastite radinosti. Ove godine uz inovativne i ukusne di-go mješavine za kruh svatko može svoje ukućane razveseliti finim svježim kruhom bez nereda u kuhinji!

image
di-go /promo

U užurbanom tempu života koji kao da se tijekom priprema za blagdane dodatno ubrza, potraga za kvalitetnom hranom koja je jednostavna za pripremu postaje sve važnija, a di-go mješavine za kruh s jednostavnom tehnikom pripreme “uspi, izmiješaj i ispeci odgovor su na potrebe modernog potrošača.

Tri mješavine, bezbroj recepata

Mješavina za fini domaći kruh, za mediteranski kruh i pizzu te za multigrain kruh tri su varijante di-go mješavine za kruh, a svako pakiranje uključuje i di-go suhi kvasac od 7 grama, čineći “ready to make bread kit” praktičnim i jednostavnim. Osim za pripremu kruha, di-go mješavine za kruh moguće je koristiti i kao podlogu za različite recepte kojima ćete obogatiti blagdansku trpezu i s ponosom ih nazvati “svojih ruku remek-djelom”. Mješavina za fini domaći kruh inspirirana je bakinim receptima i vraća nas u djetinjstvo svojim mirisom i okusom. Mješavina za mediteranski kruh u vašu će kuhinju donijeti okus i miris obale i mora. Multigrain kruh, pak, sadrži mješavinu sezama, lana, suncokreta i prosa.

Što staviti na blagdanski stol?

image
di-go /promo

Fini domaći kruh je klasik, neizostavan na blagdanskom stolu, a s di-go mješavinom možete jednostavno i brzo pripremiti vlastitu ukusnu varijantu koja će se idealno sljubiti s brojnim namazima (primjerice ribljim na Badnjak) ili uz tradicionalni božićni ručak. Ako organizirate proslavu Nove godine, u vaš će se meni odlično uklopiti kiflice punjene feta sirom i kaparima, mali neodoljivi zalogaji s idealnom dozom pikantnosti, ili jednostavna, ali uvijek svima omiljena focaccia, koja će donijeti svježinu Mediterana na vaš stol. Puna okusa i mirisna, focacciu možete poslužiti kao prilog raznim jelima ili kao samostalnu deliciju u kojoj osobito uživaju ljubitelji mediteranske kuhinje.

Ne brinite se zbog radnog vremena

Bez obzira kojem okusu težite, sve di-go mješavine donose visoku nutritivnu vrijednost, bez konzervansa i umjetnih boja, te dugotrajnu svježinu. Dakle, ako ovih blagdana ne želite razmišljati o radnom vremenu trgovina i pekarnica, a želite imati svjež i ukusan kruh, osigurajte vama omiljenu mješavinu ili s njom pripremite kiselo tijesto, tzv. sourdough, koje drži svježinu do čak pet dana. Mješavine za kruh su dostupne u prodavaonicama Tommyja, KTC-a i Konzuma.

di-go tradicija i inovacija

image
di-go /promo

Iako sinonim za dizana tijesta i kvasac već desetljećima, di-go nije stao samo na svježem kvascu; gotove mješavine za kruh odgovor su na potrebu za brzom, a kvalitetnom pripremom kruha kod kuće. Slogan “Kruh - jer mi to znamo” odražava predanost brenda di-go stvaranju proizvoda koji zadovoljavaju suvremene potrebe potrošača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:23