Za prste polizati! Novi magazin u nedjelju

Dragi naši, mi stižemo i to sutra. A što smo vam pripremili?

Pa… Za početak naučite izabrati najbolji komad tune i pripremiti ga na nove načine. Chef restorana Takenoko, jednog od najboljih restorana u Zagrebu, pokazao nam je što se sve s tom popularnom ribom može i otkrio nekoliko aseva iz rukava.

A možda ste raspoloženi za rižoto? Rižoto-majstorica Ana Grgić otkrila nam je tajne svog nagrađivanog rižota.

Osim toga, i ljubitelji piva doći će na svoje jer donosimo najopsežniji vodič od čak 62 piva koja morate isprobati kako biste si utažili žeđ, a pripremili smo vam i meni s breskvama od predjela do deserta te cijeli niz ukusnih salata kojima možete unijeti malo raznolikosti u svoju rutinu.

Hrana nikad nije bila ovako dobra… Potražite nas na kioscima 7. srpnja!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 11:54