U našim redovima: Sweet Corner

Vrijeme je da si malo zasladimo ponedjeljak jer nam se pridružio još jedan i više nego slatki blog: Jasenkin Sweet Corner. Mjesto je to na kojem možete naći cijelu hrpu recepata za slatke kreacije, a svi su popraćeni prelijepim fotografijama koje Jasenka sipa kao iz rukava. Evo što ona sama ima za reći o svome slatkom kutku interneta.

Kad su me uvjerili da su moji kolači i više nego jestivi, a ja se uvjerila da to nisu samo prijateljska uvjeravanja iz pristojnosti krenula sam s pisanjem bloga. Kroz blog sam sam zavoljela fotografiju koja me sve više i više privlači, i postala je sastavni dio mog života. Volim dobru fotografiju i volim dobru fotografiju hrane, jer ja osobno najprije jedem očima. Uživam u pečenju kolača, keksića i torti, te kreiranju istih, ali isto tako volim isprobavati recepte drugih zaljubljenika u slatko. Čovjek uči dok je živ, tako da se i meni dogodi neuspjeli biskvit, krema koja je svugdje samo ne na torti, kameni keksići, i na kraju svega fotografija koja nije ono što sam htjela.

Nažalost, vrijeme mi je glavni neprijatelj, jer mi ne dozvoljava da se više posvetim tome što volim, a tu kumuju i jedan osmogodišnjak i jedan dvogodišnjak, (i jedan 37-godišnjak:). Diplomirani sam ekonomist hotelijerstva i obožavam svoj posao. Radim u jednom hotelu, tako da je kuhinja uvijek negdje oko mene i ja oko nje.

Godinu dana sam surađivala s jednim hrvatskim kulinarskim časopisom gdje su bili objavljeni moji recepti i fotografije, a imam i nekoliko nagrađivanih fotografija sa poznatog foto natječaja food blogera širom svijeta.

Toliko o meni, prepuštam Vas receptima i nadam se da ćete i uživati u istima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 09:39