The Pantry: Nova Meka za ljubitelje dobrog zalogaja

U četvrtak 09. svibnja, u samom središtu Zagreba, u Tkalčićevoj 38, brojni uzvanici uživali su u najfinijim svjetski poznatim delicijama, autohtonim hrvatskim te svjetskim vinima. Goste i sladokusce će zabavljao je filharmonijski kvartet izvodeći najpoznatije glazbene uratke.

Zašto – THE PANTRY (špajza)?

Kuhinja …. Ostava, Špajza… mjesto je gdje ćete držati hranu kao kod kuće. Imamo sjećanja iz djetinjstva u kojima dolazimo kući iz škole i idemo ravno u špajzu jesti poslastice kao što su keksi, čokolade i čips. Posebno mjesto u kući.

Dorset žitarice, ručno rađeni čips Tyrrell, Proscuitto San Daniele, Proscuitto di Parma, Bresoala, Belvoir organski pića, talijanska organska tjestenina Seggiano, maslinova ulja, lučice u balzamiku i začinima, Hershey čokolade, ručno rađeni engleski chutneyji, džemovi i čajevi, francuski i talijanski fini sirevi, organska riža, tjestenina i bezalkoholna pića samo su neki od proizvoda koje će ovaj dućan imati u svojoj ponudi.

Vlasnici Wanlop i Charly Paunović oboje su hrvatski iseljenici iz Novog Zelanda a svoj već uhodani posao su odlučili proširiti i u Lijepoj Našoj. Centar metropole izabrali su jer smatraju kako je upravo ta pješačka zona mjesto bogate povijesti i kulture s valom novih mladih poduzetnika te idelno gastro središte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 05:53