DOBRA IDEJA

Ovo je vjerojatno najslađi i najljepši poklon koji mamama ove godine možete pokloniti za Majčin dan

Majčin dan obilježava se 12. svibnja, a mi imamo dobru ideju za poklon koji će svaku mamu, vjerujemo, baš razveseliti

Bliži se Majčin dan, a mi smo pronašli najslađi poklon koji će, sigurni smo, razveseliti svaku majku. Dolazi iz male zagrebačke proizvodnje sada već nadaleko poznatih čokoladnih bombona Chozen, punjen je najfinijim kremama i upakiran u zbilja slatku formu. Riječ je o njihovom najnovijem proizvodu, maloj životinji (koju još ni sami nisu definirali, kažu da neke podsjeća na medvjedića, a druge na lisicu) sa svojim mladunčetom koju su napravili pomoću vlastitog kalupa, a zatim napunili kremom od pečene jabuke i pekan oraha te dodali prhko tijesto. Kako su objasnili, uglavnom sve mame vole pitu od jabuka, a ovo je upravo to upakirano u malo drugačiji oblik.

image
Privatna Arhiva/

Vlasnik brenda Chozen, Dražen Zeljković, objasnio nam je da, osim što je jestiv, ovaj poklon je i interaktivan.

"Sastoji se od četiri dijela, jedan je mama, drugi je mladunče, a druga dva su ruke, pa je tako zapravo u pitanju i nešto poput puzzle. Nama je baš fora, sve smo sami izdizajnirali i osmislili, čak i kalup izradili", rekao nam je.

image

Osnivaču brenda Chozen u proizvodnji se nedavno pridružila i naša talentirana slastičarka Ana Marić

Tomislav Kristo/Cropix

Cijena ove poslastice je 28 eura, a naručiti se može putem njihove službene stranice.

Inače, kako smo već pisali, Chozen je nedavno na tržište izbacio i čokoladne štangice punjene neočekivanim, ali jako dobrim punjenjima. Nude tako kombinaciju suncokret zrnca i kakaa, crnog sezama i yuzua, badema i ružmarina, kave i karamele te lješnjaka i marakuje. Ovaj posljednji već smo imali prilike isprobati i zbilja je vrijedan svakog centa (i kalorije).

image
Chozen/

Uz to, vrijedi dodati i kako se popularni Chozen veganski snack ovih dana mogao kupiti i u restoranu Broom 44 na zagrebačkoj tržnici Dolac, dio proizvoda je još uvijek dostupan u Muzeju čokolade i Friškoteci, a od sada i štangice možete kupiti u restoranu SquareOne, što znači da Dražen i ekipa napokon šire popis mjesta prodaje svojih slastica. A to nas prilično veseli!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 08:13