MA MORATE PROBATI

Naručili smo i isprobali sushi party boxeve iz Fisherije, evo zašto su dobra ideja za svaki tulum

Praktične i elegantne kutije prepune sushija naručite kada vam dosadi klasičan catering, ćevapi ili plate s narescima. Osim što lijepo izgledaju, zaista su preukusni

Kada smo ovih dana napokon svi zajedno sjeli, predahnuli i zbrojili dojmove nakon izlaska drugog kolekcionarskog izdanja magazina Dobra hrana, u našoj smo se maloj, ali često gladnoj redakciji za (bez lažne skromnosti) dobro obavljen posao odlučili nagraditi zbilja poštenim, bogatim ručkom. Kako smo uglavnom svi veliki ljubitelji sushija, na pamet su nam odmah pali party boxevi koje su nedavno predstavili iz Fisherije pa smo, s obzirom na različite preferencije, odlučili isprobati party boxeve koje trenutno imaju u ponudi, kako bi se na stolu našlo za svakog ponešto.

image
Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix

Kada su kutije stigle na našu adresu, najprije nas je iznenadilo elegantno pakiranje koje bi, pomislili smo na prvu, vrlo lako uklopilo i na kakav svečaniji stol na obiteljskim druženjima i slavljima. Kutije su prilično bogate, ispunjene s čak 70-ak različitih rolica pa se tako ovdje zbilja nađe svega, ovisno o tome birate li Fisherija box, Age Ebi boy, Losos boy ili Crispy box.

image
Marko Todorov/Cropix

U svakom boxu nalazi se 18 hosomaki rolica, kako s tunom i lososom, tako i s avokadom i krastavcima, a tu su još i uramaki tai, uramaki age ebi, uramaki California i Philadelphia. U svakom boxu nalazi se i 10 nigirija s lososom, tunom, bijelom ribom ili kuhanim repovima black tiger kozice.

image
Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix

Osim sushija, u pakiranju dolazi i nekoliko posudica s đumbirom, wasabijem te paketići soja sosa koji također možete rasporediti u male plastične posudice.

Dakle, zbilja vam nije potrebno baš ništa drugo osim onog što dobijete u paketu.

Dok smo se, već prilično siti, jedva suzdržavali da u usta ne ubacimo još koju rolicu, svi za stolom složili smo se kako su Fisherijini party boxevi upravo idealni za gurmanska druženja, ali i kućne te uredske rođendane ili, kao što je to bio slučaj kod nas, mala slavlja za dobro obavljen posao. Bez problema poslužili bismo ih na obiteljskim ili druženjima s ekipom, posebice ako ih u ove ljetne dane organiziramo na otvorenom. Praktični su, dovoljno veliki da nahranite ekipu od tri do četiri osobe sa samo jednim oxom, a kada zbrojite sve što uključuju, i cjenovno prilično pristupačni.

image
Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix

Naime, cijene se kreću od 61,90 eura za Age ebi i Crispy party do 73,90 za Fisherija i Losos party box. Naručiti ih možete telefonski dan ranije, a zatim ih podići u jednoj od njihovih poslovnica. Njihove trgovine za sada se nalaze na čak šest lokacija u cijelom gradu, na adresi Pakoštanska 5 na tržnici Jarun, zatim na Bukovačkoj 27 kod Maksimira, u Stonskoj 1a u Središću, na Britanskom trgu 1, u Baštijanovoj 22 i na adresi Trakošćanska 42 na Trešnjevci. Sve detalje možete pronaći i na njihovim društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:30