To se ne propušta!

Dobra hrana i Noel, jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, vode vas na večeru u paru!

Priključite se našem nagradnom natječaju na Instagramu i osvojite poklon bon za večeru za dvije osobe koju ćete sasvim sigurno pamtiti

Samo što nam nije stiglo ljeto, a s njim i posebno iskustvo - Noelov novi meni pod nazivom "The Summer Solstice". Prilika da ga kušate među prvima obično je rijetka, jer stolovi u jedinom zagrebačkom restoranu s Michelinovom zvjezdicom znaju biti rasprodani i nekoliko tjedan unaprijed. Zato nas posebno veseli da vas možemo izvesti na romantičnu večeru u dvoje i priuštiti vam posebno iskustvo. Ili, možda je bolje reći - neponovljiv doživljaj. Povedite mamu ili tatu, supruga ili suprugu, brata ili sestru, najbolju prijateljicu ili prijatelja i doslovno - okusite ljeto!

image
Marko Miscevic/Cropix

Noel je mjesto na kojemu gosti mogu uživati u uzbudljivim jelima punim boja. "Ukusna, moderna i kreativna jela ovdje se poslužuju uz izvrsnu uslugu te pomno odabranu ponudu hrvatskih, francuskih i talijanskih vina", stoji i u Michelinovu vodiču.

image
Marko Miscevic/Cropix

A Noelov chef Bruno Vokal poznat je po tome da će sezonsku namirnicu spojiti s još jednom sezonskom, ali delikatesnom namirnicom. Tako stvara jela s potpisom koja ne možete kušati nigdje drugdje.

image
Marko Miscevic/Cropix

U suradnji sa zagrebačkim restoranom Noel darujemo:

• 1x poklon bon za večeru za dvoje u restoranu Noel

VAŽNO! Poklon bon nije prenosiv i može se iskoristiti jednokratno u roku od 90 dana od dana izdavanja koji je naznačen na poklon bonu. Za realizaciju je potrebno prethodno napraviti rezervaciju i obavezno ponijeti poklon bon sa sobom. Rezervaciju je najbolje napraviti online.

image
Instagram @noelzagreb

Kako se uključiti:

  1. Zapratite Instagram profile portala Dobra hrana i restorana Noel
  2. Lajkajte objavu o nagradnom natječaj koji počinje u utorak, 20. lipnja 2023. u 12 sati
  3. Odgovorite na nagradno pitanje: Koga ćete odvesti na večeru i zašto!? Sretno!
image
Marko Miscevic/Cropix

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Restoran Noel potražite u Zagrebu na adresi Ul. popa Dukljanina 1. Radno vrijeme restorana je od ponedjeljka do subote od 18 do 00 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 14:59