NOVO U PONUDI

Bread Club od sada u ponudi ima i brašna poznatog talijanskog mlina, evo detalja

 Ustupljena Fotografija/
Osim kruha, focaccie, cruffina i omiljenog muffina s bučom, u popularnoj zagrebačkoj zanatskoj pekarnici sada možete kupiti i brašno

Bread Club, najpoznatiji i jedini s tolikim brojem poslovnica lanac zanatskih pekara u Hrvatskoj, ne staje sa svojom ekspanzijom na zagrebačkom tržištu. Nakon prve pekare na Trešnjevci, počeli su sa širenjem poslovanja i na druge zagrebačke kvartove. Tako su u samo nekoliko godina nanizali uspješne koncepte na Bukovačkoj, Horvaćanskoj, Britanskom trgu i najnoviji na Središću u Novom Zagrebu. Iza projekta stoje idejne začetnice brenda sestre Anamarija Palić i Zrinka Zajec te pekarski virtuozi Andrija Pernar i Darko Kušić, a osim što Zagrepčane već nekoliko godina osvajaju kruhom, focacciom, pizzama, sendvičima i slatkim asortimanom, nedavno su osvojili i srebrnu medalju na Svjetskoj olimpijadi pekarstva.

image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix

No, tajna Bread Club koncepta i njihove popularnosti su, kako kaže upravo navedena četvorka, kvalitetne namirnice, a prvenstveno brašno. Bread Club koristi brašna najpoznatijeg mlina u Italiji - Mollino Casillo. Kako su nam objasnili, Casillo je talijanska prehrambena tvrtka koja je ujedno i svjetski lider u preradi i distribuciji durum pšenice, ali i vodeći proizvođač pšenice u Italiji. I upravo je Bread Club odlučio omogućiti svojim vjernim kupcima koji, primijetili su, nerijetko pokušavaju kod kuće rekreirati okuse njihovih proizvoda, da na svim njihovim prodajnim mjestima mogu kupiti pet vrsta brašna pogodnih za izradu različitih vrsta kruha, tijesta, kolača i još mnogo toga.

image
Ustupljena Fotografija/

Tako će se od početka prosinca na policama Bread Club poslovnica naći Il Dolce, brašno za prhka tijesta, torte i kolače, Il Pane, pšenično brašno, klasično pšenično brašno za široku upotrebu, La pizza brašno tip 00, meko pšenično brašno idealno ukoliko želite prozračno, hrskavo i lagano tijesto, Manitoba, pšenično brašno s visokim udjelom proteina za izradu kruha s kiselim tijestom i focacciu te Rimacinata Semola, brašno od durum pšenice, čvrsta pšenica koja je duplo mljevena te time odlična za pripremu kruha, tjestenine. Karakteristično je žute boje.

image
Ustupljena Fotografija/

"Komunikacija s našim kupcima nam je vrlo važna, tako smo i počeli u poslovnici u Trakošćanskoj, to prakticiramo i dalje. Slušamo njihove želje, i cijenimo njihov interes. Nerijetko smo dobivali upite o vrsti brašna koje koristimo. Kako je upravo ono početak svakog procesa izrade kruha, odlučili smo našu tajnu podijeliti sa svima. Mi koristimo Mollino Casillo brašna, a ona će od sada biti dostupna i svim našim kupcima. Jer, mi u Bread Clubu duboko vjerujemo da svatko mora imati pravo na kvalitetan kruh", rekao je Andrija Pernar ispred Bread Cluba.

Mollino Casillo brašna pronađite u svim Bread Club poslovnicama od ponedjeljka 4. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2024 17:42