Arhitekti koji kuhaju-Arhijed

Anca i Mirko su pojeli lasagne i pavlovu sad je red na vas.

Predstavljamo vam Arhijed. Arhitekte koji obožavaju finu klopu. Budući da su arhitekti puno se bolje snalaze u receptima u formi nacrta. Ovo neće biti običan ponedjeljak pogotovo ako ćete pripremiti njihove lasagne. Desert-čokoladna pavlova. Koliko dodati soli kad ubaciti meso, koliko čekati da se zapeče, koliko ćete potrošiti? Arhijedovci su izradili uz precizne nacrte prefinih lasagna i slasne pavlove izradili i troškovnik.

Družite se i ponedjeljkom. Zašto ne? Nakon posla složite lasagne, otvorite bocu vina, odigrajte jednu partiju društvenih igara ili samo smažite te lasagne i pavolu. Ne balerinu nego tortu u čokoladnoj verziji.

Jeste li vidjeli kreativniji način kuhinje i zapisa recepture? Mi nismo! Recept za njihove lasagne i Pavlovu pričitajte ovdje .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:55