NAJAVLJUJU I NOVITETE Babushka je hit! Riječani su ludi za Petrinim kruhom i focacciom, a slastice rasprodaje i po tri tjedna unaprijed Posjetili smo malu riječku proizvodnju Petre Dragojlović, a ona nam je potom otkrila novosti o otvorenju fizičke pekarnice te organiziranim radionicama
Prilika koja se ne propušta David Skoko uskoro na zagrebačkom Dolcu kuha omiljena jela iz popularnog serijala "Motor, loza, kuhača" Ne propustite kušati Skokina omiljena jela iz njegove najnovije emisije
AKO VAM SE JEDE SLATKO Izgleda kao krafna, ali je lagano i prozračno, isprobali smo slasno talijansko pecivo i baš nam se svidjelo, evo recept
NOVO MJESTO Mario Mandarić otvara novi restoran u centru grada, nudit će doručak i brunch, evo detalja
David Skoko uskoro na zagrebačkom Dolcu kuha omiljena jela iz popularnog serijala "Motor, loza, kuhača"
Počela je proslava tajlandske nove godine koju je najbolje proslaviti njihovim ukusnim i laganim desertom
Gudin Pigeria Mliječni praščići, porchetta, bajadere i druga jela od svinjetine novi su hit splitskog Pazara Tim iz Gudina povrće, sir, pršut i meso nabavlja od susjeda na tržnici, mliječne praščiće uvoze iz Španjolske, a na vinskoj listi imaju više od 80 etiketa iz zemlje i svijeta
A gdje su nestali?! Trenutak iskrenosti Mate Jankovića: "Puno je ljepše biti konobar nego kuhar, a i plaćeni su bolje nego liječnici specijalisti" Nedostatak kvalitetnih konobara danas je velik izazov za Hrvatsku, premda su uvjeti koji im se nude danas znatno bolji nego prije deset, dvadeset ili trideset godina
Priče o kruhu Baka Anastazija s tržnice Dolac: "Puno nam se kupaca vraća i tvrde da je naš kruh najbolji koji su probali" Anastazija Novoselec već 71 godinu svoj kruh prodaje na tržnicama, a u obitelji i dalje sve rade sami - kukuruz za kruh melju na mlin, ručno mijese pa peku u velikoj peći na drva
7 JELA ZA 7 DANA Ovog tjedna kuhamo juhu sa žličnjacima, gulaš i varivo, slasnu tjesteninu i sočne okruglice
SVE ŠTO TREBATE ZNATI Uskoro u Zagrebu počinje Asian Street Food Festival, ovo je najdetaljniji vodič s pregledom ponude i cijenama
Vlasnici poznatog talijanskog restorana dali su nam recept za jelo kakvog se ne bi postidjeli ni najbolji chefovi
Za pod zub Zaboravite na kupovne riblje štapiće, umjesto toga pripremite ove jednostavne, brzo gotove polpete od oslića
Dobra preporuka Kad smo u Rovinju ovdje jedemo istarsku maneštru jer nas uvijek oduševi, a ni ovog puta nije bilo drugačije
Inspirativna priča o uspjehu Karlo Vulin: "Želim ljudima na stol donijeti bolji kruh. To je moja misija"
Novost na sceni Jedan od najboljih hrvatskih čokolatijera izbacio na tržište čokoladne štangice koje nećete htjeti dijeliti
piše saša špiranec Ova se vinarija može pohvaliti svakodnevnim vinima odličnog omjera cijene i kvalitete
PELJEŠKA REVOLUCIJA Zrinko Baković grožđe bere prije svih vinogradara na Dingaču, a vino proizvodi bez ikakve intervencije u podrumu